Om Localfreepress.com

Hva er Norges beste bank når det gjelder de forskjellige lånetypene? Det ønsker vi å utforske på vår nettside. Privatøkonomi har alltid interessert oss, og spesielt alt som har med lån å gjøre. De fleste av oss har en eller annen kombinasjon av boliglån, billån, studielån, og kanskje et kredittkort og et forbrukslån på toppen. Ser vi bort fra studielånet fra Lånekassen for utdanning (et av de aller beste lånene man kan ha), er det ikke like enkelt å fastslå hva som er best av alle de andre. Et godt lån bør være rimelig, i tillegg til å gi en viss fleksibilitet når det gjelder tilbakebetalingen, dersom låntakeren har behov for det.

Vår nettside fokuserer på disse spørsmålene, med testing og omtaler av de forskjellige lånetilbudene fra ulike banker. Vi ser også på hvordan markedskreftene og politiske vedtak (for eksempel skatteregler) påvirker lånebetingelser, og dermed vår private økonomi.

Om våre lesere har innspill eller ønsker om en gjennomgang av spesielle temaer innenfor vårt fokusområde, kan henvendelser sendes via kontaktskjemaet.

Copyright Localfreepress.com 2024
Tech Nerd theme designed by Siteturner